Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

Verbeter de zoekmachine optimalisatie van je shop door in zee te gaan met Markant internet Hengelo. Een goede vindbaarheid van je online shop is belangrijk, en dat gaat middels de juiste content. In deze tekst een uitleg hoe zoekmachine optimalisatie in z’n werk gaat. Het is in feite een mix tussen meedenken hoe de zoekmachine werkt en hoe de consument denkt. Aan het einde nog wat algemene zaken waar een site aan moet voldoen. Veel shops kunnen met wat kleine aanpassingen meer sales verkrijgen als zij de site maar aan laten pakken door Markant internet, maar eerst de werking van zoekmachine optimalisatie.

Markant internet maakt jouw shop vindbaar

De zoekmachine optimalisatie gaat middels de juiste SEO. SEO staat voor search engine optimization. Bijvoorbeeld, je hebt een zaak in bedden met de naam; Janssen bedden. Jouw bedrijf moet te vinden zijn onder de zoekopdrachten, slaapkamer, bed kopen, matras kopen, boxspring kopen, enzovoort. De site van Janssen bedden krijgt dan die content mee dat het onder die zoekopdrachten te vinden is. Sterker nog, dat Janssen bedden hoog in Google komt te staan, het liefst onder de betaalde vermeldingen. Helemaal bovenaan kan Markant internet Hengelo ook regelen, maar dan is het geen SEO maar SEA wat voor search engine advertising staat.

Alleen vindbaar is niet genoeg om sales te verkrijgen

De zoekmachine optimalisatie kan Markant internet regelen. Maar een site moet aan meer punten voldoen. Veel sites zijn niet overzichtelijk, Markant internet zorgt ervoor dat de navigatie duidelijk is. De consument gaat immers naar Janssen bedden omdat het bijvoorbeeld een nieuwe matras zoekt, en dan moet diegene niet eerst langs een reeks afbeeldingen van bedden scrollen om bij de matrassen uit te komen. Nu hangt het van de doelgroep af. Stel dat Janssen bedden speciaal voor senioren slaapkamerinrichtingen heeft, bij Markant zorgen ze dat die pagina duidelijk is. Als voorbeeld nooit een slideshow van foto’s achter tekst. De site van Markant internet is een goed voorbeeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *