Zo kun jij jouw ogen laten spreken

Sprekende ogen trekken de aandacht naar jouw gezicht. Iedereen kijkt je gelijk recht in jouw ogen. Wil je voor sprekende ogen gaan? Dan hebben we een aantal tips voor je. Maar je kunt ook denken aan een wimper cursus of PMU (permanente make-up).

Mascara is de basis

Met mascara zorg je ervoor dat je ogen echt gaan spreken en vormt de basis voor de oogmake-up. Wil je een extra accent leggen, dan kun je van te voren je wimpers krullen met een wimperkruller. Hierdoor lift je jouw wimpers en na de mascara zien je ogen er al verbluffend uit. Je kunt natuurlijk ook denken aan wimper extensions als je echt de show wilt stelen. Voor de wimpers aan de onderkant kun je kiezen voor een naturel look of ook mascara. Breng een lijntje aan, aan de bovenkant van je wimpers voor een extra mooi effect.

Waterlijn wit maken

Wil je een frissere uitstraling? Dan kun je op de waterlijn een wit of huidkleurig oogpotlood aanbrengen. De roodheid verdwijnt hierdoor en dan zie je er minder vermoeid uit. Het aanbrengen van het oogpotlood dient dan eigenlijk als een soort concealer. 

Egaliseer de huid rond je ogen

Voor extra sprekende ogen is het goed de huid rond jouw ogen te egaliseren. Werk alle donkere plekken goed weg met een concealer. Je eindigt natuurlijk met een mooie glanzende oogschaduw. 

Kam je wenkbrauwen omhoog

Het verzorgen van je wenkbrauwen geeft een extra boost aan je ogen. Epileer ze regelmatig om een goede vorm erin te houden. Door ze omhoog te kammen creëer je een aantrekkelijke blik. Wauw, niks meer aan doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *