Zelf sieraden maken voor bij je outfit

Zelf sieraden maken voor bij je outfit

Heb je binnenkort een bruiloft of ga je naar een leuk feest of festival? En ben je op zoek naar leuke sieraden? Als jij graag iets met je handen wilt doen, dan is het zelf maken van sieraden echt iets voor jou. Bedels kopen en kraaltjes kopen is dan wat je moet gaan om de mooiste sieraden te kunnen maken voor bij je outfit. 

Kralen

Als je je in de wereld van kralen waant, dan zijn er echt zoveel verschillende leuke kralen. Bij elke outfit kun je wel iets vinden wat erbij past. Houd je bijvoorbeeld van natuurlijke materialen? Dan kun je kiezen voor kralen van edelsteen, hout, glas, metaal of aluminium. Er zijn ook ongelooflijk veel verschillende stijlen. Denk hierbij aan Bali Hollow Style, Cloisonne style, Kashmiri style, Katsuki style en ga zo maar door. Je kijkt echt jouw ogen uit. Maar je kunt ook kiezen voor kralen met cijfers en letters. 

Bedels

Bedels zijn er ook in allerlei vormen en maten. Je kunt het zo gek niet bedenken, maar in elk thema zijn bijna wel bedels te vinden. Wil jij graag sieraden maken in het thema kerst? Dan kun je bijvoorbeeld verschillende soorten belletjes en leuke kerst icoontjes toevoegen aan je sieraad. Of misschien wil je wel een leuke armband maken voor bij de outfit van jouw dochter ? Ook voor kinderen zijn er vele leuke bedels te vinden, zoals vlindertjes, bloemetjes, baby’s, speentjes, poppetjes en ga zo maar door. De keuze is enorm groot. In welk thema ga jij je eerste sieraad maken? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *