Wat kun je allemaal met stof?

Werk jij graag met stoffen en vind je het leuk om de meest creatieve dingen ermee te maken? In dit blog nemen we je mee in de wereld van stoffen en wat je er allemaal mee kunt maken. Of het nu met viscose, satijn of een andere stof is. Je kunt er meer mee maken dan je denkt en dat lees je hieronder. 

Eigen gemaakte kleding

De meest voor de handliggende is het maken van je eigen kleding. Wat denk je van een mooi soepel vallend zomerjurkje van Satijn? Dat zit ook zo lekker. Net of je een pyjama aan hebt. Helemaal klaar voor die bruiloft van je beste vriendin. 

Kussens voor op je bank 

Zijn jouw kussens op de bank aan vernieuwing toe? Met een mooie hippe stof steek je jouw bank weer helemaal in het nieuw jasje. Misschien kun je ook gelijk de gordijnen meenemen. Dan krijgt jouw hele woonkamer een opfrisbeurt. Leuk!

Knuffels voor je kinderen

Wil je echt heel creatief bezig zijn? En ben je heel handig met de naaimachine? Maak dan de leukste en mooiste knuffels voor je kinderen. Een uil, beertje of konijn, alles wat ze maar leuk vinden tover jij in elkaar met je naaimachine. 

Hang jij de slingers op 

Is er binnenkort iemand jarig van jouw gezin? Bij een verjaardag horen natuurlijk slingers. Maak daarom met zoveel mogelijk verschillende stoffen een mooie verjaardagsslinger. Heel origineel en dat valt zeker op bij je bezoek. Hiep Hiep Hoera!

Bord voor haaraccessoires en sieraden

Hebben jouw dochters een vracht aan haaraccessoires en sieraden? En heb je daar niet echt een leuke plek voor om op te bergen? Maak dan samen een bord van kurk en bind hieromheen stof. Leuke lintjes eromheen en je kunt daar de haarspeldjes, haarbanden, oorbellen etc. aanhangen of erin prikken. Fleurt de slaapkamer van jouw meiden meteen op. 

We kunnen nog veel meer leuke dingen bedenken die je kunt maken met stof. Maar met deze ideeën kun je al heel creatief bezig zijn. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *