Wat je kunt doen wanneer je in afwachting bent van een uitslag

Je hebt de afgelopen hard gewerkt om je diploma te halen. De examens zijn achter de rug en nu is het wachten op de uitslag. Je wordt vandaag gebeld, maar weet niet hoe laat. Wat kun je doen om de tijd te doden? Wij zetten de activiteiten op een rijtje.

Vlaggenmast gereed maken

Misschien weet je wel bijna zeker dat je geslaagd bent. Daarom kun je alvast de nodige maatregelen treffen. Is de vlaggenmast in de voortuin nog wel bruikbaar? Heb je nog geen Nederlandse vlag in huis? Bestel deze dan direct bij Dekker Vlaggen. Zet je tas alvast klaar in de gang, zodat je deze direct aan de vlaggenmast kunt bevestigen.

Taart bakken

Ben jij niet zo goed in stilzitten? Misschien kan je dan bezig met het bakken van een taart. Kies een recept uit die vraagt om enige uitdaging zodat je er ook daadwerkelijk even mee bezig bent. Hoe veel taart je gaat bakken, hangt af van het bezoek dat je verwacht. En ben je helaas gezakt? Geen probleem, dan kun je de taart als troost opeten.

Serie kijken

Misschien ben je al bezig met een spannende serie en kun je dus verder met ‘bingen’. Het kan ook zo zijn dat je op zoek moet naar een nieuwe serie. In plaats van een serie kun je ook een spannende documentaire kijken. Nu je toch alle tijd hebt, kun je deze waarschijnlijk van begin tot eind kijken. Inspiratie nodig? Raadpleeg de toplijsten op internet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *