Wat geef je een man cadeau?

Is een van jouw goede vrienden bijna jarig? Of misschien wel een vage kennis of verre oom? Dan is het weer tijd om een cadeau te scoren. Altijd een lastige opgave. Je vraagt je altijd af wat hij leuk vindt, of hij het cadeau dat jij voor ogen hebt al niet heeft of weet niet zo goed welk budget je moet aanhouden. Wij geven je enkele tips.

Auto & Vrachtwagen

Zit jouw vriend veel in de auto of in de vrachtwagen? Dan weet je zeker dat een cadeau in deze richting altijd goed is. Daarnaast zijn, zeker vrachtwagen accessoires, best prijzig. Van luchtverfrisser tot gordijnen en van rimwax tot souvenirs. 

Tip: Kijk een in de truckshop van Specialinterior.com voor de leukste cadeau’s voor truckers.

Voetbal

We roepen het gewoon: “Bijna iedere man houdt van voetbal”. Ook waarschijnlijk die vriend waar jij een cadeau voor moet kopen. Weet jij zijn favoriete voetbalclub? Kijk dan eens in de webshop of fanstore. Let wel goed op dat je het zeker weet, wat koop jij iets van de rivaal? Dan maak je hem niet zo blij. Dat ligt nogal gevoelig. Ben je zelf ook gek op voetbal? Dan kan je hem altijd meenemen naar een leuke wedstrijd in Nederland of misschien wel naar het buitenland. Een europees tripje is altijd leuk. Zeker als je daarbij ook nog eens lekker de zon meepakt.

Gadgets

Mannen zijn er gek op. Onzinnige gadgets. Een leuke sleutelhanger, een foute bieropener of een USB koffie warmhouder.

Natuurlijk kan je ook op safe spelen. Een cadeau kaart van een online winkel is altijd handig. Waar ga jij voor?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *