Waarom moet je een Dodge RAM kopen?

Stel je bent op zoek naar je nieuwe auto, er is natuurlijk zoveel keus en je weet niet meer waar je moet beginnen. Veel mensen denken bij het kopen van een nieuwe auto niet meteen aan een Dodge RAM. In deze blog leggen wij uit waarom het goed is om deze auto ook te overwegen! Wil jij een Dodge Ram kopen? Kijk dan eens op de websites van sellesautos.nl.

De prachtige V8 motor

We zien steeds minder V8 motoren in Nederland. Vooral in Amerika vind je deze motor nog veel. De V8 bestaat uit 8 cilinders in twee rijen van 4. Bij BMW, Jaguar, Land Rover, Lexus en Mercedes-Benz kun je nog terecht voor een V8. In vergelijking met deze merken is een Dodge RAM nog relatief goedkoop. Met een V8 motor rijdt de auto als een ware sportauto. Met de vierwielaandrijving en de offroad standen kan je overal naartoe. 

De ruimte

Met 151 liter opslagruimte in het interieur is de Dodge RAM een erg ruime auto. Er is bergruimte onder de stoelen op de achterbank, een prullenbak onder de mat achterin, 40 liter opbergruimte onder de middenarmsteun en meerdere USB oplaad punten. Daarnaast bevat de RAM ook nog eens een ruime kofferbak.

High Tech

Wat veel mensen niet verwachten is dat de Dodge RAM ook nog eens een high tech auto is. Zo kan je met de autosleutel de kofferbak openen en de hoogte van de auto verstellen. Ook heb je LED lampen als verlichting. Daarnaast bevat de auto cruise control,  bots waarschuwing, een 12 inch scherm en draadloze oplaadpunten. Een erg high tech auto dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *