Waarom een heftruck handig is binnen jouw bedrijf

Heb jij een groot magazijn? Een heftruck maakt het werk binnen jouw bedrijf een stuk gemakkelijker. Met een heftruck kun je gemakkelijk zware objecten van A naar B transporteren. Bedrijven die een heftruck hebben aangeschaft, ervaren dagelijks de voordelen hiervan. Ben je benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is op het gebied van heftrucks? Lees dan snel deze blog.

Linde heftrucks

Een van de bekendste heftruck merken is Linde. Linde is marktleider op het gebied van heftrucks. De heftrucks van Linde worden gekenmerkt door de hoge kwaliteit die ze leveren. Daarbij kunnen je denken aan de lange levensduur. Dit maakt een Linde Heftruck voor bedrijven dan ook erg interessant. Benieuwd naar de mogelijkheden van Linde heftrucks? Dan ben je bij Van Dijk Heftrucks uit Genemuiden aan het juiste adres.

Heftruck leasen

Maar niet ieder bedrijf heeft de mogelijkheden om een heftruck aan te schaffen. Is de aanschaf van een heftruck je te duur? Denk er dan eens overna om een heftruck te leasen. Bij leasing heb je de beschikking over een vorkheftruck zonder deze zelf in eigendom (op de balans) te hebben. De kosten gaan hierbij direct ten laste van de verlies– en winstrekening. Kijk bij Van Dijk Heftrucks als je meer wilt weten over de mogelijkheden van heftruck leasen. 

Tweedehands heftruck

Je hoeft natuurlijk ook niet te kiezen voor een gloednieuwe heftruck. De afschrijving van een nieuwe heftruck is natuurlijk een stuk groter dan bij bijvoorbeeld een tweedehands heftruck. Daarnaast is een tweedehands heftruck een prima oplossing. Dit aangezien een heftruck over het algemeen jarenlang meegaat. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *