Waar moet je op letten als je een matras op maat laat maken?

Je matras op maat laten maken kan bij Het matrasatelier. Maar waar let je nou allemaal precies op tijdens het op maat laten maken? Het is handig om het in een keer goed te laten maken, aangezien je anders steeds terug moet komen om het aan te laten passen. Dat is alleen maar vervelend en kost onnodige tijd. En mocht je er voor kiezen om het niet te laten aanpassen, dan kan het voorkomen dat je oncomfortabel ligt. Misschien niet meteen, maar misschien wel na een tijdje, en dat is ook iets wat je wilt voorkomen. Zeker als je veel moeite hebt gestoken in het vinden (of maken) van het perfecte matras.

Waarom zou je een matras op maat willen

Ieder mens is uniek, dus ook ieders lichaam en manier van slapen. Een matras op maat kan je nachten verbeteren. Maar een goede nachtrust heeft niet alleen voor de nacht voordelen. Doordat je beter slaapt, zul je je overdag energieker voelen. Een goed matras zorgt dus voor een betere nacht én dag.

Waar je allemaal op moet letten tijdens het op maat laten maken van een matras

Tijdens het intakegesprek (het gesprek bij matrasatelier duurt ongeveer een uur) kan je de experts vertellen over je behoeften, wensen en slaapgewoonten. Zij zullen ook open zijn en vertellen over hun werkwijze. Daarna wordt er gekeken naar je lengte, gewicht, en andere fysieke zaken. Op die manier kunnen ze ook zien of bepaalde delen van je lichaam meer ondersteuning nodig hebben of niet. Daarna is het tijd om het matras samen te stellen met de experts. Zo heb je binnen een dag je matras uitgezocht en is het binnen een werkdag klaar. Nog een voordeel van dit bedrijf is dat ze ook je oude matras kosteloos ophalen, dus daar hoef je je dan ook geen zorgen meer over te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *