Voor welke jurk ga jij?

Voor welke jurk ga jij

Binnenkort heb jij een bruiloft van je beste vriendin. Natuurlijk ga je met haar een trouwjurk in Amsterdam of een trouwjurk in Alkmaar passen. Je gaat natuurlijk ook voor jezelf een mooie jurk uitkiezen. Maar wat ga je aantrekken? Er zijn zoveel verschillende jurken, voor welke jurk ga jij? 

A-lijn jurken

Als je een jurk zoekt die werkelijk bij alle lichaamstypen past, dan is een A-lijn jurk helemaal iets voor de bruiloft. Deze jurken zijn ook altijd goed te combineren met andere kledingstukken. Een A-lijn jurk heeft een nauwsluitend bovenlijf en loopt breder uit rond de taille. Zo vormt het een mooi silhouet rond jouw lichaam. 

Slipdress of cocktailjurk

Wil jij net al de bruid een onuitwisbare indruk maken? Ga dan voor een slipdress of cocktailjurk. Vooral als de bruiloft in de zomer plaatsvindt is dit een goede keuze. Deze jurken typeren zich door de smalle bandjes. Je kunt er natuurlijk altijd een leuk jasje bij kopen voor in de avond. 

Kokerjurk

Ben je op zoek naar een jurk die jouw vormen mooi accentueren? Dan is een kokerjurk helemaal iets voor jou. Met zo’n jurk leg je extra nadruk op jouw mooie slanke figuur. Ga jij voor een korte of een midi kokerjurk? 

Blousejurk of t-shirtjurk

Ben jij meer van de casual jurken? Ga dan stralen in een mooie blousejurk of t-shirtjurk. Altijd wat feestelijker te maken met een mooi hakje, maar het kan natuurlijk goed met een mooie sneaker. Net wat jij comfortabel en mooi vindt voor de bruiloft van je beste vriendin. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *