Vervoersmiddelen voor je kind

Heb jij een peuter in huis en zoek je een leuk cadeau voor zijn of haar verjaardag? Wat dacht je van een nieuw vervoersmiddel! Er zijn verschillende opties voor je kind, denk aan een kinderauto, een loopfiets of een driewieler. In deze blog leggen we de verschillende vervoersmiddelen uit:

  • Elektrische auto kind. Met een elektrische auto kan je zoon of dochter alle kanten op. Deze auto’s zijn in ontzettend veel varianten te krijgen. Of je nu fan bent van Mercedes, Porsche, Range Rover of BMW. Deze auto’s komen vaak ook met afstandsbediening, waardoor je hem als ouder kunt besturen. Ook zitten er diverse muziekjes op. Net zoals een echte auto maakt deze kinderauto een startgeluid!
  • Loopfiets. Loopfietsen komen in verschillende soorten en maten. Zo kun je een loopfiets van hout kopen, maar er zijn ook veel loopfietsen die van staal zijn. Ook in wielen zit een groot verschil. Veel fietsen beschikken over luchtbanden, maar vooral houten fietsjes beschikken over massieve banden.
  • Driewieler. Een driewieler is een goede manier om je peuter te laten wennen aan de beweging van fietsen. Je kindje hoeft nog geen balans te houden, maar oefent al wel met de trapbeweging. Dit maakt een driewieler het ideale eerste fietsje.
  • Kinderstep. Een step is een tweewielig vervoermiddel zonder motor. Ideaal dus voor kinderen om hun motoriek te verbeteren. Maar ook geeft dit voertuig heel veel speelplezier! Een step is minder stabiel dan een loopfiets. Daarom raden we je aan om een step aan te schaffen wanneer je zoon of dochter de loopfiets beheerst.

Wil jij iets leuks kopen voor jouw kind? Kijk dan eens op Marcelinashop.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *