Verpakkingen en transportoplossingen

Ben je op zoek naar een specialist op het gebied van verpakkingen en transportoplossingen? Van der Maat Houtverwerkende Industrie levert transportkisten, transportkratten, containers en pallets op maat om al jouw producten veilig en snel te transporteren. Hieronder enkele oplossingen van dit bedrijf voor veilige en snelle transportatie. 

Eenmalige kist

Zoals de naam van deze kist al verklapt, is deze kist geschikt voor eenmalig transport van je producten. De eenmalige kist is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Hierbij kun je denken aan kisten in verschillende afmetingen, kisten met een beklede binnenkant en kisten waarbij verschillende soorten bedrukkingen op kunnen worden geplaatst. Bedrukkingen zoals naam van het merk, iconen zoals paraplu, zodat je weet dat het om een product gaat wat niet nat mag worden. 

Meermalige kist

De meermalige kist is door het sluit- en hangwerk geschikt voor meermalig gebruik. Ook deze kist is in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Een kist met of zonder beklede binnenkant, verschillende bedrukkingen op kisten en ook verkrijgbaar in verschillende afmetingen. 

Platenkist 

De platenkist is verkrijgbaar in beperkte maatvoeringen. Voor meer informatie over deze exportkisten kun je contact opnemen met Van der Maat. Vraag naar de mogelijkheden en je wordt geadviseerd wat de beste exportkist is voor jouw organisatie. 

Pallets en overige producten

Naast bovengenoemde kisten zijn er ook pallets in verschillende uitvoeringen beschikbaar voor een veilige en snelle transport van jouw producten. Daarnaast kunnen wij ook containers verzenden voor grootschalige transport. Vraag Van der Maat Houtverwerkende Industrie naar de mogelijkheden en krijg het beste advies over alle producten om alles voor jouw organisatie transportklaar te maken. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *