Verjaardag tips voor hem

Je herkent het vast wel. Jouw vader, vriend, broer of buurjongen is jarig. Jullie kennen elkaar al langere tijd en een origineel cadeau is dan lastig te vinden. Zeker omdat je in de afgelopen jaren al alles hebt gegeven wat je leuk vond. Wij geven je hieronder een aantal tips. Hopelijk zit er een verrassing voor je tussen en kan je toch nog aankomen met een leuk en origineel cadeau.

Poster van zijn huisdier

Heeft hij al zijn eigen huisje? En is hij gek op zijn huisdier? Laat dan zijn huisdier natekenen en inlijsten in een mooi frame. Zo geef je hem een honden portret of een katten schilderij! Een uniek cadeau. Zeker hij dat dit cadeau niet zag aankomen.

Sport, sport, sport

Nagenoeg iedere man is een sportliefhebber. Is hij van van een voetbalclub? Koop voor hem een wedstrijdkaart van zijn favoriete voetbalclub. Daarnaast hebben de meeste voetbalclubs ook een eigen merchandise lijn. Zeker dat je hem hiermee vrolijk maakt. Is hij zelf sportief aangelegd? Of is hij helemaal auto-minded? Kies dan voor een sportief avontuur of laat hem rijden in een ferrari. Geheid dat hij de tijd van zijn leven heeft.

Eten en drinken

Wellicht wat lastiger als het gaat om de verjaardag van je broer of vader, maar zoek jij een cadeau voor je vriend? Dan is romantisch uit eten altijd goed. Even wat extra tijd met zijn tweeën. Hij zal het leuk vinden als jij dit voor hem van A tot Z regelt. Boek je er een overnachting bij? Met een bubbelbad op de kamer. Dan weet je zeker dat hij jouw cadeau nooit meer vergeet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *