Vacatures vinden, lastiger dan je denkt?

Het vinden van de geschikte vacature is niet gemakkelijk, zeker niet wanneer er vanuit anderen veel vraag is naar de gekozen vacature. Wat is een vacature en wat houdt bijvoorbeeld de vacature agribusiness in? Het vinden van een vacature die aansluit op jouw interesses is erg belangrijk aangezien je zo de functie kan uitoefenen die je altijd al hebt willen uitvoeren. De definitie van een vacature is, dat dit een arbeidsplaats op de arbeidsmarkt is die nog niet is vervuld. Deze kan vervuld worden door een werkzoekende die bij een bedrijf, organisatie of overheidsdienst aan het werk wil gaan.

Per sector verschilt de verhouding tussen vraag en aanbod op het gebied van openstaande vacatures enorm. Per opleidingsniveau is er het meeste vraag naar de volgende functies:

Meest gevraagde banen tot niveau 2 mbo:

  1. Schoonmakers
  2. Vrachtwagenchauffeurs
  3. Laders en lossers

Meest gevraagde banen op havo-, vwo- of mbo-niveau 3 en 4:

  1. Monteurs
  2. Televerkopers
  3. Verkoopmedewerkers

Meest gevraagde banen op hbo- en universitair niveau:

  1. Softwareontwikkelaars
  2. Specialisten van reclame en marketing
  3. Bedrijfsanalisten

Wat er opvalt is dat er weinig functies betrekking hebben tot het werken naar een duurzamere wereld. Het werken in de agrarische sector zorgt ervoor dat de wereld in de toekomst ook genoeg voedsel weet te produceren.

Bedrijven als Nomilk2day zorgen ervoor dat organisaties en professionals in de agribusiness elkaar weten te vinden. Hierdoor ontstaan fijne samenwerkingen. Er zijn veel aantrekkelijke posities mogelijk om te vervullen bij Nomilk2day; functies voor directie en senior, medior en young professionals. De vacatures worden aangeboden op het gebied van veehouderij, akkerbouw, tuinbouw, agritech en feed.

Geïnteresseerd in één van de besproken vacatures? Of heb je het idee dat je iets kan bijdragen aan dit milieubewuste, vooruitstrevende bedrijf? Neem dan snel contact op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *