Twee potentiële trouwautos voor jouw trouwdag

Het is dan nu toch echt zover: jullie gaan trouwen! Natuurlijk een erg mooi speciaal moment is je leven. Bij het trouwen hoort natuurlijk ook het organiseren van de trouwdag. Sommige dingen zullen niet het leukste zijn om te regelen. Waar veel mensen wel naar uitkijken is het uitzoeken van de trouwauto. Wat is er nou beter dan lekker gassen in je droomauto op je trouwdag? In deze blog lichten wij een twee autos uit die jij zou kunnen gaan huren op jouw trouwdag. Met deze auto’s laat je al jullie gasten versteld staan.

Dodge Challenger

De eerste auto van dit lijstje is de Dodge Challenger. De Dodge Challenger is een Amerikaanse klassieker. De eerste Dodge Challenger kwam in 1970 op de markt. Een relatief oude auto dus. De huidige generatie Dodge Challenger lijkt nog veel op de klassieke Dodge Challenger uit 1970. Het grootste verschil is toch wel de binnenkant. Deze beschikt nu over de nieuwste technieken zoals een multimediasysteem en harde speakers. Met deze auto kan je haast niet verkeerd gaan! Een Dodge huren? Klik op de link.

Maserati Ghibli S

De tweede auto in de lijst is de Maserati Ghibli S. De Maserati Ghibli is een superdeluxe trouwauto die helemaal van deze tijd is. Deze supersnelle auto is van vrijwel alles voorzien. Denk hierbij aan mooie sportstoelen, stoelverwarming, multimediasysteem en een prachtig stuurwiel. De auto beschikt over een 3.0 liter V6 motorblok, twee turbo’s, een vier dubbel uitlaatsysteem en maar liefst 410 pk. Aan snelheid dus zeker geen gebrek bij deze klassieke sportwagen. Klik op de link op een Maserati te huren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *