Trouwen in onze hoofdstad

We hebben een prachtige hoofdstad hier in Nederland. Wie op zoek is naar een huwelijksfeest in of om Amsterdam, weet na het lezen van deze blog wat er mogelijk is. Er zijn talloze mogelijkheden waar we niet uitgepraat over raken, wij zullen een aantal voorbeelden geven. Van bruidsmode Amsterdam tot de natuur.

Luxe

Wie zijn huwelijk in luxe stijl wil voltrekken, kan zijn geluk niet op in Amsterdam. Amsterdam bezit ontzettend veel luxe hotels, waar getrouwd kan worden. Vaak zitten deze hotels midden in het centrum, waardoor je voor prachtige trouwfoto’s niet ver hoeft te reizen. Wil je liever niet in een hotel trouwen, maar zoek je wel een unieke locatie: ga voor een museum! Er is ontzettend veel mogelijk, het enige wat jij hoeft te doen is zoeken en kiezen.

Natuur

Wie meer van de natuur houdt, heeft ook genoeg opties. Zo heb je in hartje Amsterdam de Hortus Botanicus. Een tropische locatie, waar je wederom prachtige foto’s kunt maken. Ook het Amsterdamse bos is een uitstekende locatie voor groen in de stad. Hier kun je de ceremonie houden. Helaas kun je geen uitgebreid feest hier organiseren, maar een intiem diner met aansluitende borrel is wel toegestaan. 

Outfit shoppen

Naast het regelen van de locatie, is ook de bruidsjurk zoeken een uitdaging. Toch is het uitzoeken van een trouwjurk al een feestje op zich. Er is veel aanbod in bruidsmode rondom Amsterdam, bijvoorbeeld bruids-galawereld. Zodra je de juiste jurk hebt gevonden, is het tijd om de look af te stylen. Schoenen, sieraden en een sluier maken jouw outfit compleet. Nu je de locatie en trouwjurk hebt, ben je al voor een groot deel klaar voor jouw dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *