Subsidieadvies en fondswerving

Subsidie

Plannen om een vereniging of stichting op te richten? Subsidiewerving kan hierbij de uitkomst bieden. Op de website van subsidiegezocht.nl staat allerlei informatie over het verkrijgen van subsidieadvies voor nieuwe initiatieven. Veel van de stichtingen en verenigingen kampen met financiële tekorten. Vaak is de enige manier om het hoofd boven water te houden de vrijwillige donaties en de inzet van de vrijwilligers.

Doelgroep

Bij subsidiegezocht wordt er gericht op het vinden van fondsen voor stichtingen en verenigingen. Subsidieadvies wordt gegeven aan organisaties die zich inzetten voor buurt en welzijn, mensen met een beperking, internationale hulp en overige initiatieven in de zorg. Ze zetten zich breed in om zo zoveel mogelijk mooie verenigingen en stichtingen met een mooi doel te ondersteunen.

Werkwijze subsidiegezocht

Allereerst is het de bedoeling dat er contact wordt opgenomen met subsidieadvies. Tijdens dit contact wordt er gekeken of subsidiegezocht iets voor de desbetreffende organisatie kan betekenen. 

Vervolgens wordt er een project- en begrotingsplan opgesteld. Op deze manier kan er goed gezocht worden naar een fonds die het beste past bij dit plan. Dit fonds wordt dan gehaald uit de fondsendatabase. Wanneer er een fonds is geselecteerd en je tevreden bent met het subsidieadvies, kan subsidiegezocht de aanvraag opstellen en verzenden.

Uiteindelijk wordt er uit de selectie een keuze gemaakt, welke de bijdrage aan je project toekent. Je wordt ondersteund met de eindverantwoording van het project naar het gekozen fonds toe. Hierdoor kan je je droom werkelijkheid maken zonder te veel bezig te zijn met het financiële aspect.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *