Stijlvolle vintage hoeden

Bekijk de stijlvolle vintage hoeden bij Hatland. Velen omschrijven hoeden altijd als vintage, maar dat klopt niet helemaal. Op de site van Hatland kun je andere hoeden zien dan vintage hoeden, later daar meer over. Tevens heeft Hatland petten die ook als vintage te omschrijven zijn, en dit maakt de keuze groter. Vooral de stoere wollen petten kun je als vintage omschrijven. Hierdoor is bij Hatland alle keuze. Keuzes maken gaat makkelijk, aan de linkerzijde van de site kun je filteren. Zo kun je enkel vintage hoeden voor heren in beeld laten komen, maar ook selecteren op seizoen en product eigenschappen of kleur.

Hatland heeft een groot assortiment

Naast de vintage hoeden heeft Hatland van die zeer praktische hoeden. Daar zit wel een overlap in, de Yannick is zo’n hoed die veel bescherming geeft tijdens hitte en schadelijk zonlicht. De Ledyard is daarmee goed te vergelijken, het is misschien de ideale hoed voor de Nederlandse zomer met af en toe een regenbui. De Ledyard zal dan ook niet misstaan als je op een festival bent, en zo is vintage juist weer hip en eigentijds. Hetzelfde geldt met het vissershoedje. Maar ook met van die typische hoeden die ze tijdens een safari op hebben, en een strorieten hoed tijdens het tuinieren.

Mutsen en handschoenen naast de hoeden en petten

Naast het gigantische aanbod van vintage hoeden en petten heeft Hatland ook mutsen en handschoenen. Zo is er voor ieder seizoen iets te vinden. Katoenen en rieten hoeden houden in de zomer het hoofd koel en een muts weer warm. Nu zal zo’n wollen vintage pet ook goed als muts kunnen fungeren, dus daarin is ook een overlap. Omdat er zoveel keuze is, is het gunstig dat je op de site kan filteren. Bekijk op de site de vele hoofddeksels die als vintage te omschrijven zijn die naast mooi ook zeer functioneel zijn. Alle aangeboden hoeden, mutsen, petten en handschoenen zijn van goede kwaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *