Scooter kopen

Ben jij van plan een scooter te kopen? Het aanbod scooters is zeer divers tegenwoordig. Er zijn veel verschillende types en merken. We snappen dat je door de bomen het bos niet meer ziet en daarom hebben wij een aantal tips voor jou op een rijtje gezet. Ben jij er al wel uit? Koop dan je scooter bij de scooterwinkel Rotterdam

Dagelijks of recreatief

Vraag jezelf eens af: “Ga ik de scooter vaak gebruiken? Of is het vooral recreatief?”. Wordt de scooter jouw vervoersmiddel? Of is het om af en toe een stukje te toeren? Er zijn verschillende A-merken zoals AGM, Peugeot, Yamaha, Vespa of bijvoorbeeld Sym. Dit zijn vaak ook de duurdere scooters en hiervoor zal je waarschijnlijk langer moeten sparen. Maar ga jij de scooter dagelijks gebruiken? Dan is het waarschijnlijk slimmer om voor een A-merk scooter te kiezen.

Snor- of bromscooter?

Kies je voor een bromscooter of een snorscooter? Het voordeel van een bromscooter is dat je redelijk snel kan verplaatsen van A tot Z. Een helm dragen is hierbij wel verplicht. Een snorscooter heeft dit niet. De snorscooter heeft een lagere snelheid (25 km/u) en een helm is dus niet verplicht. 

De keuze tussen benzine of elektrisch hangt vooral af van de afstanden die je rijdt. Rij je lange afstanden? Dan is een benzine scooter makkelijker. Een elektrische scooter is vooral makkelijk en handig in de stad of voor kleine afstanden. Daarnaast is het goedkoper en zijn de onderhoudskosten een stukje lager.

Ben jij eruit? Bekijk dan het assortiment op scooterconcurrent.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *