Schoonmaaktips voor de auto

Hoe vaak maak jij eigenlijk je auto schoon? Je zult de buitenkant misschien vaker aanpakken dan de binnenkant, maar ook de binnenkant is een belangrijk onderdeel van je auto. Juist op het moment dat je je auto veel gebruikt, zul je ook meer om moeten kijken naar de looks van de auto. Wil jij je auto goed schoonhouden? Lees hier dan een aantal schoonmaaktips!

Het dashboard

Een belangrijk deel van je auto is het dashboard. Aan dit onderdeel zit je veel en dat mag dan ook wel eens iets meer aandacht krijgen. Pak er daarom een schoonmaakdoekje bij en ga aan de slag met je dashboard. Begin aan de bovenkant, pak je stuur mee en ga ook even langs het schermpje voor je toerenteller. Daarnaast is het goed om alle hoekjes en vakjes mee te pakken en vergeet ook vooral het dashboardkastje niet mee te pakken. 

Autobekleding

Gebruik je elke dag de auto? Ga dan eens even na hoeveel je op stoelen zit en gebruik maakt van de bekleding. Ondanks dat je het misschien niet direct ziet, kan de bekleding erg smerig worden. Je kunt de bekleding met een sopje schoonmaken of er even een borstel bij te pakken die iets dieper gaat dan alleen het oppervlak. Je kunt de bekleding nog een extra lekker geurtje geven door deze in te spuiten. 

Ga naar een autozaak

Je kunt je auto ook even onderhanden nemen door deze naar een autozaak te brengen. Hierbij wordt de auto niet direct schoongemaakt maar de technische onderdelen van de auto worden hierbij wel behandeld. Je kunt dit bijvoorbeeld doen bij Honda Rijssen. Hiervoor staat Honda Wesselink graag voor je klaar om je te helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *