Print methodes die het best werken

Direct to Garment of de Digital Textile Printing-methode is de nieuwste technologie in de T-shirt- of stoffendrukkerij. Deze technologie maakt gebruik van inkjetprinters om de ontwerpen die met software zijn gemaakt af te drukken op een voorbehandelde stof of T-shirts. Omdat de inkjetprinters worden gebruikt, maakt de technologie het mogelijk om complexe ontwerpen te printen met talloze kleurencombinaties en dat ook op veel soorten stoffen zoals zijde, polyester, viscose en andere organische materialen zoals katoen, wol en linnen.

Voordelen van het gebruik van DTG-afdrukken voor het bedrukken van t-shirts op maat

Inkjetprinters hebben niet veel ruimte nodig, dus u kunt uw bedrijf starten in een kleinere ruimte Hoe complex het ontwerp ook is, DTG-afdrukken kan het uitvoeren. Een van de grootste voordelen van DTG-afdrukken is dat er geen bulkbestellingen nodig zijn. Met DTG kun je ook 2-3 t-shirts bedrukken. De configuratie van DTG-afdrukken is snel en u kunt zich gemakkelijk aanpassen aan het print-on-demand-bedrijfsmodel. Meerdere voordelen

  • Maximale kleurencombinaties die mogelijk zijn om te printen.
  • DTG-afdrukken is milieuvriendelijk en veroorzaakt minimale watervervuiling.
  • Met Digital Textile Printing kunt u dode voorraden of grote voorraden voorkomen.

Dye-sublimation Printing

Dye-sublimation printing is een vorm van heat printing waarbij de ontwerpen worden gemaakt met behulp van software om een ​​t-shirt te ontwerpen en vervolgens wordt het ontwerp door verwarming op een shirt bedrukken om het ontwerp over te dragen. In tegenstelling tot andere warmtedruktechnieken, gebruikt dye-sublimation Printing inkt op kleurstofbasis en verandert deze in een gas door deze te verwarmen. Door de hitte en de druk transformeren de inkten van vaste naar gasvorm en eenmaal aangebracht, wordt het weer vast. Het unieke aan deze vorm van printen is dat het gas een onderdeel wordt van de polyester en geen aparte laag vormt waardoor het dessin onderdeel wordt van de stof.

Voordelen van het gebruik van DTG-afdrukken

  • U kunt premium-ontwerpen maken die niet gelaagd zijn.
  • De stof blijft ademend en zacht.
  • De technologie is duur, maar werkt het beste op t-shirts op basis van polyblend.
  • Print-on-demand is mogelijk voor grote bestellingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *