Originele tips voor een weekendje weg met vrienden in Kampen

Kampen

Vrienden zijn belangrijk. Voor jou misschien wel belangrijker dan wie dan ook. Daarom zijn jullie het liefst samen om leuke dingen te doen. Samen genieten van het leven onder het genot van een hapje een drankje. Dit herkennen wij maar al te goed. Heb je al eens gedacht aan de weekendje weg met vrienden naar de oude Hanzestad Kampen? Deze stad heeft vele mogelijkheden en is een onontdekte parel. Boek een kamer in een hotel in Kampen en trek erop uit!

1. Huur een fietstrein en ga op pad

Is voor jullie vriendengroep niets te gek? En zoeken jullie altijd naar originele uitjes die anderen niet doen? Huur dan een fietstrein bij Kamper Events. Je kunt ervoor kiezen om een spannende race te houden of een leuke gezellige puzzeltocht. Zo doe je iets interactiefs waarop je later met veel plezier kan terugkijken! De fietstrein is te boeken van 12 tot maar liefst 500 personen. Zie jij jezelf al met 12 vrienden door Kampen fietsen en voltooi jij de spannende puzzeltocht?

2. Ga met een bootje de IJssel op

Zoeken jullie meer de rust op onder en het genot van een hapje en een drankje? Huur dan een bootje en vaar de IJssel op. Bij mooi weer is het heerlijk vertoeven op de IJssel.Vaar langs de kade en de haven van Kampen en geniet van een lekker biertje. Vergeet niet wat lekkere nootjes mee te nemen en een zwembroek. Genieten maar!

3. Speel een escaperoom

Toch meer de spanning op zoeken? Ook dat is mogelijk in Kampen. In Kampen zit namelijk een fantastische escaperoom die jullie een spannend en uitdagende ervaring geeft. Ontrafelen jullie het mysterie van de monniksorde en ontsnappen jullie uit de kamer? De escaperoom bevindt zich in de Nieuwe Toren uit Kampen. Een prachtig gebouw dat dateert uit de 17de eeuw. Door verschillende raadsels en spellen op te lossen kunnen jullie ontsnappen. Lijken bovenstaande uitjes jullie leuk en kan je niet wachten om te boeken? Kies er dan voor om een heerlijke weekendje weg te gaan met vrienden naar Kampen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *