Opleiding online marketing: alles over de functie

Er zijn heel wat functies binnen bedrijven: een van de functies waar steeds meer vraag naar is, is die van online marketing. Online marketing is voor veel bedrijven van groot belang: het is een manier om het succes van campagnes te meten, maar ook om de vindbaarheid van websites te vergroten of de tevredenheid van klanten te meten. Jij kunt aan de slag gaan binnen een van deze functies wanneer je de opleiding online marketing volgt.

Deze opleiding stelt je in staat om op mbo- of hbo-niveau aan de slag te gaan bij een bedrijf. Er zijn heel wat kanten waar je mee op kunt als je deze opleiding hebt afgerond. Denk hierbij aan content marketeer, SEO medewerker, online campagne medewerker, e-commerce assistent, webcare medewerker, social media agent of content builder. Dit is een greep uit de functies die jij kunt uitvoeren als je de opleiding online marketing gaat volgen.

Aan de slag na de opleiding online marketing

De functies hebben allemaal werkzaamheden die te maken hebben met verkoop, naamsbekendheid en vindbaarheid, klanttevredenheid en campagnes via mail of social media. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van online marketing tools zoals Google Analytics. De opleiding online marketing bestaat uit 15 lessen van 3 uur: deze lessen worden klassikaal gegeven. Binnen de cursus krijg je alle kennis die je nodig hebt, zodat je optimaal voorbereid bent op de werkzaamheden die je als online marketeer moet uitvoeren. Met je diploma op zak kun je bij veel verschillende bedrijven aan de slag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *