Op vakantie met de caravan?

Wij Nederlanders houden van vakantie. Of het nu met het vliegtuig is naar een tropische bestemming of met de auto naar het zuiden van frankrijk; Nederlanders zie je overal ter wereld. De caravan is zeer populair bij de kampeerders en dit is natuurlijk ook niet gek! De caravan zorgt voor enorm veel vrijheid; je hoeft niet persé op één plek te zijn, maar kunt rondreizen. Ga jij binnenkort met de caravan op vakantie? Dan hebben wij een aantal tips voor je.

1. Benodigdheden

Ga je met de caravan op vakantie? Dan heb je natuurlijk een aantal zaken nodig om jouw vakantie veilig en fijn te laten verlopen. Ga je naar een warm land? Of kan het ook geregeld regenen? Denk dan eens na over een caravan voortent of luifel. Verder heb je natuurlijk kookgerei nodig, huishoudelijke apparaten en benodigdheden om te slapen zoals een kussen, matras of slaapzak. Moet jij nog een aantal zaken bestellen? Bekijk dan eens de online kampeerwinkel van 123kampeerwereld.nl.

2. Stippel een route uit

Wellicht ga je juiste met de caravan vanwege de flexibiliteit, maar toch is het verstandig om een route uit te stippelen. Dit zorgt ervoor dat je je toch enigszins kan voorbereiden. Denk aan het weer, bezienswaardigheden en overnachtingsplekken. Ook voor familie en vrienden is het fijn om te weten waar jullie heen gaan.

3. Let op wat mag

Misschien een cliché, maar houd je aan de voorwaarden. Een caravan te zwaar beladen kan desastreuze gevolgen hebben en kan daarnaast ook nog eens zorgen voor hoge boetes. Neem een reservewiel mee, een gevarendriehoek, controleer de bandenspanning en ga veilig op reis! 

Waar gaat jouw/jullie reis heen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *