Op vakantie in Nederland

vakantie (2)

Maart 2020 deed corona zijn intrede in Nederland. Het leek in het begin allemaal mee te vallen. Hoe erg kan het zijn? Maar inmiddels weten we beter. Nederlanders gaan normaal gesproken jaarlijks massaal naar het buitenland om vakantie te vieren. De komst van corona steekt hier een stokje voor. Het zal nog wel even duren voordat we met zijn allen het vliegtuig weer instappen. 

Gelukkig kun je in Nederland ook genieten van een welverdiende vakantie. Er zijn veel prachtige plekken waar je ongetwijfeld nog niet aan gedacht hebt. In deze blog delen we enkele van deze plekken in Nederland! 

Friesland

Friesland is een prachtige plek om vakantie te vieren. Wandelaars, fietsers, watersporters, rustzoekers en natuurliefhebbers hebben hier de tijd van hun leven! In Friesland zijn uitgestrekte weilanden en polderlandschappen te vinden. De Friese Meren bieden eindeloos watersportplezier. Huur bijvoorbeeld een zeilboot of ga suppen! 

Wil je een huisje huren in Friesland? We raden een vakantiehuis in Friesland aan via aanbieder ‘Vakantie Friesland’. 

Vlieland

Vlieland wordt ook wel het ‘Ibiza van Nederland’ genoemd. Sommige mensen spreken dan ook over ‘Vliebiza’ in plaats van Vlieland. Als je op zoek bent naar rust, stilte en natuur ben je hier op de juiste plek. Bewonder hier de kleine rode vuurtoren of doe een dagje strand aan. 

Limburg

Fan van wijn? Ga voor een wijnreis naar Limburg! Zuid-Limburg kent verrassend veel wijngaarden. Wist je dat er zelfs een ‘Routes des Vins’ is? 

Zo zie je maar, ook in Nederland kun je heerlijk op vakantie! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *