Koop je producten bij de boer

De boeren kunnen in Nederland wel wat hulp gebruiken. Het boerenleven wordt namelijk steeds minder en we zien dat we steeds meer en meer producten importeren uit het buitenland die we hier ook kunnen oogsten. Je kunt een boer daarom prima helpen door zelf actie te ondernemen en je producten bij je boer te kopen. Niet alleen voor het boerenleven is het slim. Er zijn meer redenen om je producten bij de boer te kopen. 

Het is vers

De producten die in een boerderijwinkel liggen zijn ontzettend vers, omdat het vrijwel direct van het land komt. Er is geen groothandel of andere schakel die er tussen zit voordat de producten in de winkel komen te liggen. Het is daarom ontzettend vers en lang houdbaar. Deze producten worden bewaard doel koeltechniek in Rutten dat onder andere verzorgd wordt door Dijksma Koudetechniek

Weten waar het vandaan komt

Je kunt precies uitzoeken bij welke boer je je producten vandaan haalt. Je stapt letterlijk het terrein op waar de producten vandaan komen en dat maakt het kopen ervan enorm transparant. Je kunt vaak een klein stukje over het terrein lopen en zien hoe alles wordt gehouden voordat deze in jouw handen ligt. 

Exacte informatie

De boeren die in de winkel staan hebben in de meest gevallen enorm veel verstand van producten die van het land komen. Je kunt hen dus altijd vragen naar de producten en ingrediënten van deze producten. Zij leggen jou uit wat een product is en wat er precies in zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *