Klassieker en oldtimer evenementen op een rijtje

Als liefhebber van klassieker en oldtimer evenementen hoef jij je het hele jaar door niet te vervelen. Er zijn ontzettend veel evenementen die de echte klassiekers en oldtimers even goed onder de aandacht brengen. Dit zijn zowel kleine als grote evenementen. We benoemen er een aantal voor je die je zeker niet mag missen!

Volksworld

Volksworld is een wereld met alleen maar oude, antieke en oldtimer Volkswagen. Het is een echte VW show waar je als oldtimerliefhebber een keer moet zijn geweest. Op dit terrein komen honderden Volkswagen auto’s samen uit de meest diverse jaren en landen. 

Motormarkt Hardenberg

Gaat jouw voorkeur uit naar motorfietsen en bromfietsen? Dan is dit evenement echt iets voor jou. Tijdens de motormarkt in Hardenberg is een enorm oppervlakte gevuld met klassieke motorfietsen en bromfietsen. Het evenement vindt meestal eind maart plaats en is te vinden in Hardenberg. 

Steyl Promotion

Tijdens dit zomerevenement in juni kun je alle soorten oldtimers bewonderen die tentoon worden gesteld. Dit evenement staat onder andere bekend door de toertocht die met de oldtimers wordt gehouden. Mensen van ver komen naar dit evenement om de oldtimers te zien en het gevoel te ervaren. 

Wings & Wheels

Dit evenement vindt helaas niet in Nederland plaats, maar in België. Ondanks dat het in België is, raden wij zeker aan om hier eens een dag heen te gaan. Tijdens het evenement staan er historische vliegtuigen, oldtimer auto’s en andere shows zoals met speurhonden en drones. 

Een eigen evenement

Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om zelf klassieker evenementen te organiseren. Zoek hiervoor een plek waar genoeg ruimte is zoals bij Kampeerterrein de Abbert en regel mensen die een klassieker hebben. Je kunt dit zo groot maken als je zelf wil!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *