Kit kopen voor de professional

Bent u op zoek naar professioneel kit? Kit kopen of bestellen? Groothandel Van Dijken Pro bestaat sinds 1919 en is gevestigd in Tynaarlo in Drenthe, strategisch gelegen tussen Groningen en Assen. De groothandel is speciaal gericht op professionals. De specialisten bij Van Dijken Pro adviseren u voor iedere toepassing of project. Dankzij hun jarenlange kennis en expertise zijn zij in staat u perfect te adviseren. Voor uitgebreid advies voor uw project is het mogelijk om een afspraak te maken tijdens kantooruren. U kunt natuurlijk ook bellen of mailen of zonder afspraak uw kit komen afhalen in onze groothandel. 

Professionele kit bestellen

U kunt de kit gemakkelijk bestellen via de webshop. In de online shop vindt u een kleine selectie professionele kit in kokers en worsten. U kunt natuurlijk ook de groothandel bellen om een bestelling te plaatsen. Op de website hebben zij de kitten overzichtelijk in verschillende categorieën geplaatst: siliconenkit, acrylaatkit, polymeerkit en polysulfidekit. Zo is de kit makkelijk en snel te bestellen en kunt u gauw verder met uw project. 

Levering op uw locatie

Bij Van Dijken Pro kunnen ze zeer snel leveren in de Benelux en hebben de meeste materialen op voorraad. Met een eigen bezorgdienst kunnen ze snel en flexibel leveren, bij u thuis, op de zaak of op uw projectlocatie in noord en oost Nederland. 

Kit kopen en bestellen 

Telefonisch of via de website kunt u ook vrijblijvend offertes aanvragen voor grote formules kit. Wilt u graag op rekening kopen? Dat kan uiteraard ook! Wilt u liever eerst persoonlijk advies? Bel of mail gerust en bij Van Dijken Pro staan ze u graag te woord en geven een passend advies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *