Kies je voor een loods of een houten schuur

Kies je voor een loods of houten schuur

Of je nu particulier bent of je hebt een bedrijf. Je bent op zoek naar een mooie loods of houten schuur voor in je tuin of op je bedrijfsperceel. Maar je bent er nog niet uit wat je nu precies wilt. Het is natuurlijk afhankelijk van het doel en de grootte van de schuur of je gaat kiezen voor loods bouwen of dat je kiest voor een houten schuur. Ook heeft een loods een hele andere uitstraling dan een houten schuur. Wat past het beste bij wat jij nodig hebt? 

Zelf bouwen voor je bedrijf

Jij bent in ieder geval heel handig en geen klus is jou te gek. Dus wat je wel weet, is dat je het zelf gaat bouwen. Ook heb je in jouw de werk- en familiekringen heel veel handige mensen die je altijd willen helpen. Daarnaast wil je de kosten voor je bedrijf zo laag mogelijk houden. In dat geval kun je beter kiezen voor een loods bouwpakket. Bij een loods bouwpakket krijg je een kant en klaar pakket met dak- en gevelbekleding, staalconstructie, goten, deuren en afwerkprofielen. Vaak is dit eenvoudig te monteren. Handig voor jou als ervaren klusjesman.

Houten schuur voor je tuin

Een mooie houten schuur voor in je tuin. Dat is waar je naar op zoek bent als particulier. Je wilt er graag een veranda aan vast, waar je heerlijk onder kunt vertoeven met mooi weer. Daarnaast wil je de auto ook kwijt kunnen in schuur en natuurlijk alle fietsen en tuinspullen. Je kunt ervoor kiezen om het zelf te bouwen of het te laten bouwen. Afhankelijk van hoe handig je bent. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *