Interessante boot trends

Toen ik op de middelbare school studeerde, wat nu vele jaren geleden is, had ik een paar boots met ruches. Ze hadden een slouched design met een platte hak en een spitse neus. Ze waren ongeveer knielang en gemaakt van echt leer. Ik herinner me die boots zo goed omdat ze mijn absolute favoriet waren. Van alle boots die ik in die tijd heb gehad, heb ik die het meest gedragen! Ik ben zo opgewonden dat de boots met ruches dit najaar terug zijn! We hebben allerlei boots met ruches gezien op FW 20-21 catwalks bij merken als Isabel Marant, Bottega Veneta en Balmain, onder anderen. Perfect om te combineren met zowel casual als feeststukken, boots met ruches kunnen met vrijwel alles worden gestyled. Dus, als je op zoek bent naar een superveelzijdig paar laarzen voor het herfst-/winterseizoen, dan is de laars trend met ruches misschien degene waar je naar moet kijken.

Hoe meer ik modetrends observeer, hoe meer ik ervan overtuigd raak dat mode veel draait om het doorbreken van stereotypen. De meest onverwachte schoen van de FW 20-21-landingsbanen zijn waarschijnlijk rubberen Wellington-laarzen. Wie dacht dat rubberen boots ultra-stijlvol kunnen zijn? Dit seizoen zijn onder andere Bottega Veneta, Prada, Valentino en Versace merken die de rubberen Wellington-laarsstijl hebben verdedigd. Rubberen Wellington-laarzen zijn inderdaad zo handig bij herfst-/winterweer. Ze zijn waterdicht, dus ze beschermen je voeten tegen regen en sneeuw. Ze zijn ook echt zwaar. Het is het type boot dat de tand des tijds zal doorstaan. Als je ooit hebt geaarzeld om dit seizoen een paar te kopen, wil je misschien nog eens nadenken! Eigenlijk heb ik dit najaar mijn oog laten vallen op de rubberen boots met hoge hakken van Versace!

Wie houdt er niet van een goed paar overknee boots? Hoewel deze trend niets nieuws is, worden we dit najaar er allemaal aan herinnerd dat de overknee boots een must-have zijn in je schoenencollectie. FW 20-21 landingsbanen zijn gevuld met over-de-knie boots. Bovendien nemen veel ontwerpers dit seizoen een vernieuwde benadering van deze fantastische trend. Deze herfst/winter biedt Proenza Schouler ons slouchy overknee laarzen aan in zowel leer als satijn. Ganni, op hun F/W 20-21 catwalk, presenteerde ons met dikke zool over-de-knie laarzen. Als het gaat om de trend van over-the-knee boots, heb je zoveel opties om uit te kiezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *