In jouw branche een professionele keuken nodig?

Een professionele keuken is het kloppend hart van een organisatie. Daarom is het belangrijk om goed na te denken wat het doel van de keuken is. Er wordt bij het plaatsen van een professionele keuken aandacht besteed aan de inrichting, efficiëntie en duurzaamheid. In deze blog leggen we uit welke branches een professionele keuken gebruiken.

Onderwijs

Om studenten zo goed mogelijk voor te bereiden op de praktijk, is lesgeven in een professioneel lokaal belangrijk. Vooraf is het belangrijk om vast te stellen wat de leerbehoefte is. Of een student een opleiding tot bakker volgt of als medewerker in de horeca: elk beroep vraagt om zijn eigen specificaties. De leskeuken en werktafels zijn van RVS.

Bedrijfsrestaurant

Het bedrijfsrestaurant is de plek waar werknemers samenkomen en genieten van hun pauze. Tegenwoordig heeft een bedrijfsrestaurant steeds meer een horeca-uitstraling. De juiste apparatuur en indeling is hierbij belangrijk. In samenwerking met een cateraar kun je de perfecte plek creëren.

Horeca

Tot slot willen wij het hebben over een horecakeuken. Niet alleen de gasten vinden het belangrijk dat eten wordt bereid in een professionele keuken, ook voor personeel is een goede werkplek belangrijk. Alles moet hierbij kloppen. Niet alleen inrichting is belangrijk, ook zijn veiligheid en gebruiksvriendelijk belangrijk. Droom jij als topchef van een open keuken? Ook dat is mogelijk!

Heb jij het plan om een restaurant te starten? Een professionele keuken is een goede basis. Voor advies kun je het beste contact opnemen met een professional van bijvoorbeeld Kampri grootkeukens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *