In Gold We Trust Hoodie

In Gold We Trust, het merk van jong modeontwerper Eric Franzel. Een van de meest veelbelovende modeontwerpers van Nederland, komt met een nieuwe collectie om nogmaals te bewijzen waarom In Gold We Trust de bekendheid en status heeft die het over al deze jaren heeft ontwikkeld. Met een oog voor detail, afmetingen en printkwaliteit zet Franzel nogmaals zijn beste beentje voor.

Specificaties

Gemaakt van 100% duurzaam katoen. Deze hoodie van het kledingmerk In Gold We Trust is volledig gemaakt van biologisch katoen. Door dit materiaal heeft het product een prachtige uitstraling en levert het een stretch voor de perfecte flexibiliteit tijdens het bewegen.

Voorzien van een kangoeroezak aan de voorzijde en een ruime capuchon aan de halslijn is de In Gold We Trust hoodie gemaakt voor ultiem gemak en comfort tijdens het dragen. De voor en achterzijde van de hoodie zijn beide geborduurd of bedrukt met de iconische prints waar In Gold We Trust bekend om staat. Direct herkenbaar van een afstand is te zien om wat voor product het hier gaat, dit is wat het merk heeft gebracht naar een van de bekendste kledingmerken van Nederland op dit moment.

In Gold We trust levert ook vele opties als het gaat om kleur, van de basis zwart/wit naar camouflage prints, houthakkers ruiten en pastelkleuren. Dit maakt een product vinden wat tussen jouw kledingkast past nog gemakkelijker.

Pasvorm

De pasvorm van de In Gold We Trust hoodie is gemaakt om goed te vallen op vrijwel elk lichaam. De In Gold We Trust hoodie valt als normaal ook wel een ‘regular fit’ genoemd. Dit kan per product verschillen en In Gold We Trust gebruikt dan ook vaak verschillende pasvormen. Van straat tot Catwalk, Franzel heeft voor ieder kledingstuk in zijn collectie nagedacht over hoe het valt op de dragers lichaam. Om zeker te zijn dat dit product jou goed past check de afmeting die bij jou gewilde product staan aangeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *