Hoe val je op op de beurs?

pexels-negative-space-34639

Wanneer de Corona pandemie voorbij is kunnen we weer naar de offline beurs. Online marketing groeit deze tijden erg snel. Toch is het nog steeds belangrijk om de offline marketing niet te laten liggen. In deze blog leggen waarom het goed is om naar de beurs te gaan. Ook vertellen wij je hoe je het beste kan opvallen op de beurs.

Waarom moet je naar de beurs gaan?

De beurs is een mooie plek om de promotie van je bedrijf een boost te geven. Je kunt op de beurs namelijk direct in contact komen met potentiële klanten. Ook is je doelgroep meteen aan te spreken, vergroot je je naamsbekendheid en de betrouwbaarheid van je merk. Daarnaast heb je goed zicht op wat je concurrenten doen.

Hoe val je op op de beurs?

Zorg ervoor dat je een mooie en duidelijke stand hebt. De stand moet vanuit meerdere ooghoeken te zien zijn en klanten kunnen aantrekken. Zoek een professionele standbouwer zoals QBXS stands. Wanneer je een standbouwer hebt gevonden is het tijd voor de volgende stap. Namelijk het neerzetten van de juiste mensen bij de stand. Zorg ervoor dat er goed opgeleid en actief personeel staat. Deze mensen zijn tenslotte het visitekaartje van je bedrijf.

Waar ga je staan op de beurs?

De locatie van de stand is erg belangrijk. Dit kan het verschil maken of een potentiële klant bij jou of de concurrent terecht komt. Zorg ervoor dat je op tijd aangeeft dat je aan de beurs wilt deelnemen als standhouder. Dan is het namelijk mogelijk om een voorkeurspositie aan te geven. Een goede plek kan zijn in de buurt van catering of aan het begin van de beurs. De kans is groot dat je dan meer potentiële klanten aan kan spreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *