Hoe kleed ik mijn huis mooi aan om hiermee sfeer te creëren?

wonen

Heb jij net een nieuw huis gekocht en is het nu tijd voor de inrichting? Dan is het tijd om je huis te gaan aankleden. Je wilt natuurlijk dat jouw huis er mooi uit ziet voor de housewarming. De woonkamer is een plek waar je vaak zit, je wilt hier natuurlijk een fijne sfeer hebben hangen. Het is niks om elke avond in een hele kale woonkamer te zitten. Maar hoe creëer je nou sfeer in de woonkamer? In deze blog geven wij je tips!

Kies warme kleuren uit

Kleuren in de woonkamer bepalen voor een groot gedeelte de sfeer. Uit onderzoek is gebleken dat mensen in een kamer met warme en koude kleuren temperatuurverschillen voelen. Bruin, oranje, roodoranje, rood, roze en roodpaars worden gezien als warme kleuren. Door deze kleuren te gebruiken zal je dus een veel warmere sfeer creëren.

Raamdecoratie

Het hebben van raamdecoratie is tip nummer 2 in onze lijst. Raamdecoratie brengt veel voordelen met zich mee. Zo houdt het in de zomer de warmte buiten, zorgt het voor privacy, is het energiebesparend en het zorgt voor sfeer. Daarnaast is de keuze aan raamdecoratie ook erg groot. Ga je voor maatwerk jaloezieën of toch voor klassieke gordijnen? De keuze is aan jou.

Decoraties

Met decoraties kan jij de sfeer in huis brengen die jij belangrijk vindt. Voor vrijwel elke interesse is er wel een leuke decoratie te vinden. Koop dus een paar schilderijen die jij mooi vindt. Zo zijn er nog heel veel andere dingen te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *