Hoe kies je de perfecte CV ketel die bij je huis past?

cv ketel

Hoe kies je de perfecte CV ketel die bij je huis past?

De CV ketel is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt wanneer je net je nieuwe huis hebt gekocht. De meeste mensen kopen er eentje en zien wel of het goed functioneert. Toch is het uitzoeken van de juiste CV ketel belangrijker dan je denkt. Wanneer je CV ketel niet meer werkt zal dit leiden tot koude douches, koud water en een koud huis. Hier staat natuurlijk niemand op te wachten. Daarom helpen wij je in dit artikel graag met het uitzoeken van de CV ketel die bij jou past!

Naar welke aspecten kijk je bij het kopen van je CV ketel?

De perfecte CV ketel verschilt heel erg per huis en hangt van meerdere aspecten af. Het begint bij waar u de CV ketel voor gebruikt, dit kan alleen voor de verwarming of warm water zijn of natuurlijk beide. Vervolgens kijkt u naar het type woning en de isolering van uw woning. Daarna komt de inhoud van de woning aan bod. Deze zijn opgedeeld in 4 categorieën die terug te vinden zijn op onze site. Tot slot wordt er gekeken naar uw type douche en of u nog een bad/extra douche heeft.

Persoonlijke voorkeuren voor uw CV ketel

Heeft u alle benodigde informatie over uw huis op een rijtje? Dan komen we uit bij de laatste en misschien wel belangrijkste stap. Namelijk uw persoonlijke wensen! Bij GreeOn kunt u aangeven wat voor u belangrijk is. Dit hebben wij opgedeeld in 5 verschillende aspecten namelijk: comfort, duurzaamheid, op de toekomst voorbereid, prijs en subsidie. Hieronder zullen tot slot nog 2 aspecten worden beschreven die belangrijk zijn bij het kiezen van uw CV ketel.

Gerelateerde links: 

Remeha cv ketel

-Energielabel 

Als de de duurzaamheid voor u een belangrijke rol speelt is het belangrijk om het energielabel van de CV ketel goed te bekijken. CV ketels kunnen erg verschillen qua duurzaamheid. Grote ketels zijn vaak wat vaak minder energiezuinig dan de wat kleinere en minder krachtige ketels.

-Het geluid van de ketel

Zoals u waarschijnlijk wel weet kunnen CV ketels regelmatig herrie maken. Het kan belangrijk zijn om dit mee te nemen in uw keuze. Heeft u de CV ketel in de schuur staan zal het geluid een mindere grote rol spelen. Mocht u de CV ketel ergens boven of op zolder hebben staan zal het geluid belangrijker zijn. Dit zijn allemaal dingen om goed over na te denken. Vul de ketelkiezer op in onze website in om erachter te komen welke ketel bij u past!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *