Hoe breng je jouw onderneming in beeld?

pexels-vitaly-vlasov-1655817

Je hebt een eigen bedrijf gestart, maar je hebt moeite met de zichtbaarheid hiervan. Hoe zorg je ervoor dat jouw bedrijf opvalt in het straatbeeld? We zullen je in deze blog een aantal tips geven, waarmee je direct aan de slag kunt. Benieuwd wat voor jou de mogelijkheden zijn? Lees dan snel verder!

Tip 1: 360 graden fotografie

Wil jij met jouw bedrijf een onuitwisbare indruk maken? Dan is een 360-graden foto iets voor jou. 360 graden fotografie geeft bezoekers een snel en realistisch beeld van jouw bedrijf. Bezoekers kunnen op een interactieve manier rondkijken, zonder dat ze uit huis hoeven. Een virtuele tour wekt vertrouwen en zal bezoekers een goede indruk geven wanneer ze twijfelen om bij jou een aankoop te doen.

Tip 2: Online marketing

Deze tip helpt jou niet opvallen in het straatbeeld, maar wel in de online wereld. Wanneer je aan de slag gaat met online marketing zal je beter vindbaar worden in zoekmachines. Schakel een expert in wanneer je graag bezig wilt met online marketing. Je kunt zowel gratis als betaald hoger in bijvoorbeeld Google komen. 

Tip 3: Drukwerk

Wie denkt dat drukwerk ouderwets is, heeft het mis. Je kunt je naamsbekendheid vergroten door op te vallen in de winkelstraat. Je kunt hierbij denken aan een stoepbord, een uithangbord en natuurlijk de inrichting van de etalage. Al deze factoren helpen jouw bedrijf met een stukje reclame. Wanneer jij niet opvalt tussen andere winkels, zullen mensen niet opkijken als ze langslopen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *