Geniet van je oude dag

70 is nu het nieuwe 60 toch? Dat vinden wij dus ook! We willen nog genieten van de mogelijkheden die we hebben en de dingen die je nu nog kan doen. We snappen dat sommige dagen misschien niet je beste dagen zijn, maar toch zou je nu onbezorgd kunnen genieten van je oude dag. En wij geven je tips hoe je dit het beste kan doen!

Wat zou je nu nog willen doen? 

Waarom zou je denken dat je bepaalde dingen niet kunt doen als je het niet geprobeerd hebt? Die helikoptervlucht die je altijd al hebt willen maken, waarom nu niet? Er zijn waarschijnlijk nog genoeg activiteiten die jij graag zou willen doen en waar je ook daadwerkelijk nog in staat toe bent! 

Overwaarde op woning

De kans is groot dat de overwaarde op jouw woning momenteel erg hoog is. Het kan zijn dat deze hoger is dan je hypotheek waardoor je flink gebruik kan maken van deze financiële situatie. Je kunt bijvoorbeeld eens kijken naar de senioren hypotheek overwaarde die je bij Domium kunt inzetten. 

Vind een hobby

Wellicht dat je je hobby al aan het verwezenlijken bent, maar toch is het goed om nog eens op zoek te gaan naar iets waar je echt energie uit haalt. Je kunt bijvoorbeeld eens kijken bij een vrijwilligersvereniging waar je samen met andere kan werken aan iets moois. Het zorgt er ook voor dat je eens buiten de deur komt en niet eenzaam blijft hangen in het huis. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *