Geld verdienen door je auto te verkopen

auto verkopen aan opkoper

Heb jij een auto voor de deur staan die je maar een enkele keer gebruikt? Sinds het coronavirus staan steeds meer Belgische auto’s stil voor de deur. Meer mensen werken thuis en hebben daarom geen auto meer nodig. Dit terwijl ze maandelijks nog wel betalen voor de belasting en het onderhoud van de auto. Door je auto te verkopen kun je vaak in één keer een hoop geld vrij maken. Als alternatief voor je eigen auto kun je vervolgens gebruik maken van een deelauto. 

Je auto verkopen aan een opkoper

De meest eenvoudige optie om je auto te verkopen? Een opkoper inschakelen. Bij https://besteautobod.be/ is dit mogelijk. Bij deze opkoper voer je het merk en het model van je auto in. Vervolgens lever je enkele foto’s van het voertuig aan en geef je jouw contactinformatie op. De opkoper bekijkt jouw binnengekomen foto’s en neemt zo nodig nog even contact met je op. Maximaal 24 uur later ontvang je een bod op jouw auto. Dat is makkelijk! Ga je akkoord met het bod? Dan kun je vervolgens een afspraak maken om jouw auto op te laten halen. Je hoeft je auto zelf dus niet ergens naartoe te brengen. Gemak dient de mens! 

Je auto verkopen aan een opkoper is de meest eenvoudige optie als je geen zin hebt in gedoe. Natuurlijk is het ook mogelijk om je auto aan te bieden op een verkoopsite, maar het nadeel is dat je de volledige verkoop zelf moet doen. Zit je niet te wachten op talloze belletjes en mensen aan de deur die een proefrit willen maken? Verkoop jouw auto dan aan een opkoper! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *