Extra beveiliging om het huis

Een veilig gevoel is een belangrijk speerpunt om je ergens thuis te voelen. Vooral wanneer je alleen woont kan extra beveiliging zeker geen kwaad. Je kunt je huis onder andere beveiligen tegen inbraak, maar denk ook aan mensen die niet bevoegd zijn om het terrein te betreden. Hoe je ervoor kunt zorgen dat je huis extra beveiligd wordt, leggen wij uit met deze tips.

De voordeur

De voordeur is het belangrijkste om te beveiligen als je ervoor wil zorgen dat je huis goed beveiligd wordt. De voordeur moet allereerst zelf goed bestand zijn tegen intrappen of forceren. Daarnaast kun je op ramen van je voordeur raamfolie plakken dat niet direct opvalt. Je kunt bijvoorbeeld raamfolie met naam en huisnummer op je voordeur plakken om het ook nog eens moderner te maken. Deze raamfolie is te krijgen bij Sticker Atelier

Camera’s 

Wil je nog meer zekerheid en heb je wel een bedrag over om je huis goed te beveiligen? Dan kun je voor camera’s gaan die alle personen om het huis filmt. Je kunt er zelfs voor kiezen om de camera’s via een app te laten draaien en door er een geheugenkaart in te doen kun je video’s ook terugkijken. 

Buitenverlichting

Buitenverlichting kan afweren, vooral in de avonduren. Inbrekers willen natuurlijk niet ontdekt worden, maar als er buitenverlichting hangt is de kans groot dat je weet wanneer er iemand aan komt. 

Gebruik timers als je weg bent

Het kan zijn dat je een weekendje weg gaat. In dit geval zullen lichten niet aan gaan en gordijnen niet sluiten. Voor inbrekers kan dit een teken zijn om binnen eens een kijkje te nemen. Zorg er daarom voor dat je timers hebt, waarbij de lampen op een bepaalde tijd uit en aan gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *