Een vakantie uitzoeken?

De zomer komt er weer aan en dat betekent dat we met zijn allen weer gaan kijken naar vakanties. Maar waar ga je dit jaar heen? En vooral wat ga je doen? Ga je lekker luieren? Of ga je een actieve vakantie uitzoeken? Populair zijn tegenwoordig de surfvakanties. Zo kan je op surfcamp in portugal of surfen op bali. Maar wat als je dichtbij wilt luieren? Wij geven je enkele tips.

Frankrijk

Dichtbij huis en vooral in het zuiden is het nagenoeg altijd lekker weer. Ontbijten met een heerlijk stokbroodje met franse brie. Daarna de atlantische oceaan in voor een verfrissende duik. Of ga jij liever iets meer naar het binnenland? De bergen bekijken of naar één van de vele franse meren. Daarnaast zijn er meerdere fantastische franse steden te bezoeken. Zeker Parijs en Nice zijn steden die prachtig zijn.

Spanje

Ga jij dit jaar naar één van de vele costa’s in Spanje? Laat de zon je verblijden terwijl je ligt te zonnen op een lekker strandbedje. Spanje is een heerlijk land om jouw vakantie te vieren. Het is wel iets verder rijden, maar met het vliegtuig ben je er ook zo. Zoek je een leuke plaats in de buurt? Kijk dan eens naar Barcelona en Valencia. Twee fantastische steden aan het strand. 

Italië

Het land van de pasta’s en pizza’s. Heerlijk eten na een dagje aan het comomeer. Of wat dacht je van het gardameer? Italie staat bekend om zijn geweldige meren en er zijn veel wereldbekende sterren die een optrekje hebben langs een van deze meren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *