Een PVC vloer kopen?

Heb jij een nieuw huis laten bouwen en ben je aan het rondkijken naar een vloer? Of is jouw huis of appartement gewoon toe aan een nieuw interieur? De keuze is reuze en tegenwoordig kun je kiezen uit ondere andere tegels, laminaat en PVC laminaat. Woon jij in de regio Zwolle? Koop dan je PVC vloer nabij Zwolle bij Vloerenmarktgenemuiden.nl. Wil jij weten waarom een PVC vloer ideaal is? Lees dan deze blog.

Duurzaam en sterk

PVC vloeren hebben een beschermende toplaag bovenop de kunststoflaag. Hoe sterker deze laag is, hoe langer de vloer uiteindelijk zal meegaan. 

Onderhoudsvriendelijk

Een PVC vloer is strak en glad. Hierdoor is de vloer gemakkelijk schoon te maken en te houden. Door regelmatig te stofzuigen of te dweilen is de vloer gemakkelijk in onderhoud. Let wel op met reinigingsmiddelen. Gebruik je te ‘zwaar’ materiaal, dan kan de vloer beschadiging oplopen.

Waterbestendig

Heb je kinderen? Of misschien wel een huisdier? Dan is het goed om te weten dat de vloer waterbestendig is. Het is daarom ook niet gek dat we een PVC vloer steeds vaker terugzien in de badkamer of in de keuken. 

Ruime keuze

Tegenwoordig vind je PVC vloeren in alle soorten en maten. Van een lichte tot donkere houtlook en van visgraat tot betonlook. Loop je daarnaast een beschadiging op aan de vloer? Dan is deze makkelijk te vervangen. Ook kun je nog eens kiezen tussen lijm en click PVC. Je leest het al. De keuze is reuze.

Wil jij weten welke vloer bij jou past en of een PVC vloer inderdaad de beste keuze is? Neem dan contact op met Vloerenmarkt Genemuiden. Door jarenlange expertise en passie voor het vak weten zij jou te voorzien van advies op maat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *