Een onderhoudsvriendelijke topper van Harrison Spinks kopen

Heel wat merken hebben door de jaren heen verschillende soorten toppers voor bedden op de markt gebracht. Eén van deze merken is bijvoorbeeld Hästens. Zij beschikt tegenwoordig over de reputatie één van de beste toppers op de markt te hebben gelanceerd. Wanneer je ze even kan proberen in de winkel is de kans dan ook zeer groot dat je snel bent verkocht. Je dient er echter rekening mee te houden dat deze toppers een bepaalde aandacht vereisen wanneer je niet wil dat ze hun optimale eigenschappen gaan verliezen. Daar heeft het merk Harrison Spinks nu iets op gevonden. De eigenschappen waar deze topper over beschikt lijken bijzonder sterk op deze van het merk Hästens, maar dan wel zonder het vereiste onderhoud. Wil je hier ook graag meer over ontdekken? Dan moet je vooral even de onderstaande informatie grondig doornemen. 

Welk probleem stelt er zich soms in de praktijk? 

Iedereen zal het er ongetwijfeld over eens zijn dat het merk Hästens uitstekende toppers op de markt heeft gebracht. Ze zijn niet alleen bijzonder kwalitatief, daarnaast liggen ze ook echt heerlijk. Dit gezegd hebbende stelt er zich na verloop van tijd één niet onbelangrijk probleem. Dit probleem heeft betrekking tot het feit dat de topper harder zal worden. Dit kan je gelukkig wel voorkomen door ze goed te onderhouden. Dit betekent concreet dat je ze: 

  • Dagelijks moet luchten; 
  • Tijdig moet drogen; 
  • Dient te masseren; 
  • Op moet rollen;

De bovenstaande aandachtspunten zorgen ervoor dat deze toppers door veel mensen als niet bepaald praktisch of onderhoudsvriendelijk worden bestempeld. Dat ondanks hun voor de rest wel uitstekende eigenschappen. Het merk Harrison Spinks heeft daar nu wat op gevonden. Zij heeft er namelijk voor gezorgd dat je met haar toppers kan rekenen op dezelfde kwaliteit en hetzelfde comfort, maar dan wel zonder het aanzienlijke onderhoud. Dit maakt de keuze voor een topper van dit merk er uiteraard alleen maar nog interessanter op. 

Welke oplossing heeft Harrison Spinks hiervoor in petto?

Voor de topper die op de markt werd gelanceerd door het merk Harrison Spinks geldt dus dat ze slechts een zeer beperkt onderhoud vereist. Dit is het gevolg van het feit dat de topdekmatras bestaat uit pocketveren. We horen veel mensen nu reeds denken, maar deze prikt toch ontzettend? Dat klopt inderdaad. Voor heel wat verschillende versies die reeds op de markt verkrijgbaar zijn geldt dat ze allesbehalve over comfortabele eigenschappen beschikken. Net hierin schuilt echter de innovatieve eigenschappen die het merk Harrison Spinks aan de dag weet te leggen.

De afdeling research van Harrison Spinks is er in geslaagd om een nieuwe versie te ontwikkelen met zogenaamde Microcoils. Hierbij wordt gebruik gemaakt van bijzonder dunne micro pocketveertjes die zich bevinden in ventilerende katoenen zakjes. Deze hebben de mogelijkheid om tot 10 centimeter in te veren. Dit betekent dat ze in staat zijn om een uitstekende ventilatie te realiseren. In ieder geval, ben je op zoek naar een zeer kwalitatieve en comfortabele topper die ook nog eens zo goed als geen onderhoud vereist? Dan zal de keuze voor deze innovatieve topper van Harrison Spinks mogelijks ook voor jou al bijzonder snel zijn gemaakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *