De werkzaamheden van een hovenier

pexels-karolina-grabowska-4207910

Veku Groenprojecten is een hoveniersbedrijf die zich inzet voor het plaatsen en onderhouden van groenvoorziening, geen klus is ze te gek! Veku Groenprojecten is een Hovenier in Rijen.

De diensten

Veku Groenprojecten zet zich breed in op het gebied van uit te voeren diensten. Zo bieden zij de volgende diensten aan:

– Tuinaanleg, de tuin wordt volledig aangelegd naar eigen wens om zo altijd de perfecte tuin voor je te creëren!
– Tuinonderhoud, al het onderhoudswerk wordt voor je gedaan, of het nou het snoeien is van een paar planten of de tuin op de schop moet nemen: het wordt allemaal gedaan!
– Boomverzorging, het behandelen of verwijderen van de bomen in je tuin of gemeentetuin doet Veku Groenprojecten met uiterste veiligheid en gebruikt haar expertise. Zo worden er professionele hulpmiddelen ingezet.
– Grondwerken, dit is een klus die als particulier eigenlijk niet te doen is. Met behulp van graafmachines wordt het grondverzet snel en vakkundig bewerkstelligd.

– Bestrating, het aanleggen van bestrating is voor Veku Groenprojecten geen enkel probleem, of het nou om een oprit gaat of bestratingen bij bedrijven: de inzet is divers!
– Houtwerken, het plaatsen van overkappingen of pergola’s is voor Veku Groenprojecten een koud kunstje. Een groot deel van de vakmensen die werkzaam zijn bij dit bedrijf zijn gespecialiseerd in het plaatsen van houten constructies. 

Groen in de tuin

Hecht je veel waarde aan het hebben van groen in je tuin? Dan ben je bij Veku Groenprojecten (hovenier nabij Breda) aan het goede adres. De hoveniers die hiermee bezig gaan zijn professionals die kennis hebben van zaken. Wij kijken er naar uit om je tuin onder handen te nemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *