De voordelen van een zit sta bureau

Ben jij op zoek naar een nieuw bureau? Dan is het goed dat je op de hoogte bent van de mogelijkheden van een zit sta bureau. Een zit sta bureau wordt gezien als de beste investering op ergonomisch gebied. Om je wat meer wegwijs te maken van de voordelen zullen we in dit artikel kort stilstaan bij de voordelen die gepaard gaan bij deze producten. Hierdoor heb jij een goed beeld van de opties en kun jij zelf beslissen of deze bureau aansluit bij jouw persoonlijke wensen. 

De zit sta bureau is verstelbaar voor iedereen

Het grootste voordeel van een zit sta bureau is dat het bureau verstelbaar is. Hierdoor is het voor iedereen in het huis mogelijk om aan deze prachtige bureau te gaan werken. Ben jij langer dan je vrouw? Geen probleem! Middels de verstelbare opties ben jij in staat om het bureau in te stellen naar jouw lengte. Waar je vroeger twee bureaus moest aanschaffen, is het hedendaags door de opkomst van het verstelbare bureau mogelijk om slechts een model aan te schaffen.

Je kunt staand gaan werken wat de gezondheid bevorderd

Als je besluit om voor een zit sta bureau te gaan kiezen, is het mogelijk om op ergonomisch gebied ook beter te gaan werken. Zo is het mogelijk om af en toe het bureau in hoogte te verstellen waardoor jij staand kunt gaan werken. Uit diverse onderzoeken is zelfs gebleken dat staand werken de vitaliteit en gezondheid van de medewerkers doet vergroten. Om deze reden is het zeker aan te raden om te kijken naar de mogelijkheden van deze prachtige type bureau. Ben jij werkzaam bij een werkgever? In dat geval is het altijd aan te raden om na te vragen of het mogelijk is om een vergoeding te krijgen voor een dergelijk bureau. Veel werkgevers vinden de gezondheid van personeel namelijk enorm belangrijk.

Je bent effectiever als je een goed bureau hebt

Uit diverse onderzoeken is tevens gebleken dat een zit sta bureau veel impact heeft op de effectiviteit van personen. Het staand werken zal namelijk ervoor zorgen dat de effectiviteit toeneemt. Om deze reden zie je ook steeds vaker dat er voor deze type bureau gekozen wordt omdat je hiermee twee vliegen in één klap slaat. Tevens is uit het onderzoek gebleken dat je effectiever bent als je staat omdat je snel van je plek af kunt stappen om vervolgens bijvoorbeeld een bakje koffie te gaan drinken. De drempel tot actief zijn is lager wat de vitaliteit van de algemene medewerker doet vergroten.

Ben jij enthousiast geworden? Neem dan direct actie!

Ben jij enthousiast geworden over de zit sta bureau? Dan is het zeker aan te raden om te kijken naar de mogelijkheden die er op de markt beschikbaar zijn. Zo is het bijvoorbeeld goed om te weten dat je kan keien voor een hand bestuurbare bureau of een elektrisch bureau. Laat je vrijblijvend informeren bij OfficeMania zodat je zeker weet dat je de juiste keuze zult gaan maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *