De verschillende voordelen van een trommelwasser

Zoek je een machine om jouw aardappelen of knolgewassen te wassen? Dan biedt de trommelwasser uitkomst. Want een trommelwasser reinigt deze gewassen zonder dat ze daarbij beschadigen. Hierover we zometeen meer in deze blog. Benieuwd naar alle voordelen van een trommelwasser? Lees onderstaande dan goed door en kies ervoor om een trommelwasser te kopen bij een gespecialiseerd bedrijf zoals MCR Machinery!

1. Voorkomt beschadiging

Zoals hierboven beschreven voorkomt een trommelwasser beschadigingen aan knolgewassen en aardappelen van klein tot groot. Door middel van een handige verstelbare klep binnenin de trommelwasser kun je zelf de hoeveelheid bepalen. De molen van de trommelwasser wordt steeds van hoog naar laag verplaatst. Om hierbij te voorkomen dat de trommelwasser dat de gewassen niet beschadigen als ze ‘’landen’’, kan het worden gevuld met water. Dit kan door het opvangbad te vullen met water. Zo zijn beschadigingen aan je knolgewassen verleden tijd. Uw gewassen worden op deze manier mooi schoon!

2. Kosten- en waterbesparend

Zoek je naar een machine die jouw knolgewassen op een goede manier kan wassen en die kostenbesparend is? Ook dan biedt de trommelwasser voldoende uitkomst. Want een trommelwasser is kostenbesparend als u grote of juist kleine hoeveelheden gewassen wilt wassen. Door een verstelbare klep bepaal je zelf de hoeveel water hoeveel je wil toevoegen. Hoe groter de partij, hoe meer water. Heb je een kleinere hoeveelheid? Dan kun je gemakkelijk minder water toevoegen! Ben je na het lezen van bovenstaande voordelen geïnteresseerd in een trommelwasser? Kies dan voor een trommelwasser van hoge kwaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *