De verschillende Coronaschermen op een rij

pexels-anna-shvets-3786126

2020 zal iedereen herinneren als het jaar dat het Coronavirus zijn intrede heeft gedaan in de wereld. Een jaar waarin de wereld even heeft stil gestaan. Het Coronavirus heeft voor veel zieken en helaas ook overledenen gezorgd. Om dit zoveel mogelijk te beperken worden er veel maatregelen getroffen over de gehele wereld. Naast 1,5 meter afstand houden en het wassen van de handen zien we ook veel mondkapjes en Coronaschermen. Wil je ook een Coronascherm aanschaffen, maar twijfel je nog? In deze blog lees je de verschillende eigenschappen van de Coronschermen.

1. Oprolbaar Coronascherm

Als eerste benoemen we het oprolbaar Coronascherm. De naam zegt het al. Dit scherm kun je namelijk oprollen. Hierdoor kan het in elke ruimte worden opgehangen. De oprolbare schermen kunnen worden gemonteerd aan meerdere typen plafonds. Ook zijn de schermen verkrijgbaar in meerdere formaten. Door de meegeleverde bevestigingsmaterialen is het eenvoudig te monteren. Een kind kan de was doen!

2. Plexiglas baliescherm

Naast de oprolbare coronaschermen heb je ook schermen die je niet hoeft op te hangen, maar die je kan neerzetten. Dit worden ook wel balieschermen genoemd. Deze kunnen worden besteld in formaat naar wens. Het voordeel is dat je deze gemakkelijk kunt neerzetten op bijvoorbeeld een balie of bureau. De schermen kun je makkelijk schoonmaken met een doek.

3. Coronascherm op maat

Heb je bureau of ruimtes met verschillende afwijkende afmetingen? Ook dat is geen probleem. Coronaschermen zijn er in veel verschillende soorten en maten. De schermen kunnen volledig naar wens op maat worden gemaakt. Voor elke afmeting, een oplossing. Zo kan jouw personeel op een veilig manier werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *