De verftrends van dit jaar

pexels-stephanie-ho-994164

Het jaar is al een aantal maanden bezig, maar het is nooit te laat om de trends op het gebied van verf te bespreken. Ben jij van plan om de komende maanden aan de slag te gaan met het verven van de muren. De verftrends van dit moment zijn aardetinten. Vooral bruintinten komen vaak terug. Ga jij op zoek naar een schilder in Dronten of ga je zelf aan de slag met rollers en kwasten?

Sandstone beige

De trendkleur van dit jaar is Sandstone beige: aards en elegant in één. Deze kleur zorgt ervoor dat andere items in jouw woonkamer meer opvallen. Ben je op zoek naar rust in de woonkamer? Dan is deze kleur ideaal voor jou.

Groentinten

Naast bruintinten, zijn groentinten ook helemaal hip. De groentrend is een terugkerende trend. Groen zorgt voor meer energie maar creëert ook rust in jouw interieur. Daarnaast is groen de kleur van natuur en past dus perfect bij alle planten die in de kamer staan. Je kunt de verschillende tinten groen goed met elkaar combineren.

Aardetinten

Aardetinten zorgen voor een warme uitstraling en passen goed in jouw interieur wanneer je van retro houdt. Bruin, terra, beige en roze zijn kleuren die goed bij deze trend passen. Je kunt verschillende kleuren uit dit kleurenpalet met elkaar combineren. Dit zorgt voor een vriendelijke en aardse sfeer.

Verf met effect

Kalkverf. Schoolbordverf. Betonverf. Tegenwoordig zie je steeds meer verf met effect. Je kunt alles schilderen in jouw favoriete kleur, maar nu ook in het effect dat je wilt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *