Dé tuinmeubeltrends van 2021!

tuinmeubeltrends 2021 lukkes outdoor

De zomer komt er weer aan! Dus geen beter moment om jouw tuin weer helemaal zomerproof te maken. Maar hoe ga je jouw tuin up-to-date inrichten? En wat zijn op dit moment de trends op het gebied van tuinmeubelen? Lukkes Outdoor presenteert de tuinmeubeltrends van 2021, zodat jij straks een prachtige trendsetting tuin hebt!

Trend 1: rattan, rotan & bamboe

Rattan, rotan en bamboe zijn tegenwoordig (weer) razend populair in het interieur. Maar niet alleen in het interieur, ook buiten zien we het steeds meer terug. Het is dan ook dé tuinmeubeltrend van 2021. Van rotan tuinstoelen tot complete loungesets van bamboe, het is er allemaal in deze tuinmeubelzaak vlakbij Dronten. Met deze natuurlijke materialen creëer je eenvoudig een rustgevende en exotische sfeer. 

Trend 2: zwarte tuinmeubelen

Een trend die steeds zichtbaarder wordt binnen tuinmeubelen, is de kleur zwart. Ideaal, want deze kleur past overal bij. Het geeft je tuin een stoere, moderne en robuuste uitstraling. Ben je meer fan van een natuurlijke sfeer? We zien ook veel bamboe en rotan meubelen terugkomen in het zwart. 

Trend 3: kunststof tuinmeubelen

Waar kunststof stoelen vroeger nog als goedkoop werden gezien, zien we nu steeds vaker design tuinmeubelen van kunststof. Dankzij de huidige technieken en verfijnde ontwikkelingen worden kunststof tuinmeubelen kwalitatief steeds beter. Naast de bekende kunststof kuipstoel, zien we dit jaar ook de bekende spijlenstoelen in kunststof terug. Het ideale aan kunststof tuinmeubels is dat ze onderhoudsvrij, weerbestendig en meestal licht van gewicht zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *