De leukste banen als starter

Net afgestudeerd? Van harte gefeliciteerd. Na jarenlang hard zwoegen in de schoolbanken mag je nu al jouw kennis toepassen in de échte wereld. Wat ga je doen? Je hebt op dit moment nog de wereld aan jouw voeten en je kan nu nog een keuze maken. Wij benoemen een aantal interessante werkgebieden. 

Techniek

Heb jij de afgelopen jaren gemerkt dat het leren voor jou helemaal niet is weggelegd. Wordt jij al onrustig bij het idee dat je hele dagen op kantoor zit? Dan is een technische baan wellicht iets voor jou. De hele dag werk jij met je handen aan mooie projecten. Zoek jij een vacature elektromonteur in Zwolle? Of wil jij werken als loodgieter? Kijk dan eens op de website van Technius.nl.

Marketing

De marketingwereld staat nooit stil. Zeker de afgelopen jaar heeft deze ‘tak van sport’ zich onderverdeeld in twee aparte werelden, namelijk online- en offline marketing. Online marketing is daarbij steeds populairder en de vraag naar online marketeers, SEO specialisten, SEA specialisten en E-commerce managers wordt alsmaar groter. Ben jij analytisch, creatief en taalkundig goed? Dan is dit zeker iets voor jou. 

Je eigen onderneming

We hebben het bovenstaand voornamelijk over een baan als werknemer, maar je kunt natuurlijk ook voor jezelf beginnen. Je hoeft jezelf hierbij niet in een vaste rol te plaatsen, aangezien je van alle werelden iets kan leren. Denk hierbij aan sales, financiën en marketing. 

Wat is jouw ideale startersbaan? Of heb jij tijdens je schoolperiode al een eigen onderneming gestart? Laat het ons weten, zodat wij jouw punten kunnen verwerken in een nieuwe blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *