De leukste activiteiten in corona tijd

activiteiten

In deze tijd is het vinden van een leuke activiteit enorm moeilijk zou je denken. Echter zijn er nog wel degelijk activiteiten die je perfect zou kunnen doen in deze tijd! Ondanks dat er veel gesloten is hebben wij voor jou een aantal leuke activiteiten opgesteld. Denk bijvoorbeeld aan een mooie fietsroute of virtuele cocktailavond!

Een mooie wandeling

Je zult misschien al veel mooie wandelingen hebben gedaan. Echter is Nederland groter dan alleen jouw regio. Ga daarom eens naar een mooie plek die verder weg ligt en maak daar een grote wandeling! Denk bijvoorbeeld aan de Hoge Veluwe in Gelderland, Nationaal Park de Biesbosch in Brabant of de Utrechtse heuvelrug. 

Fietsroutes

Naast dat fietsen enorm gezond is, is het ook heerlijk om even met je hoofd ergens anders te zijn. Geniet van de natuur en de frisse lucht. Koop een stel nieuwe fietsen bij Bikesland waar je grote afstanden mee af kan leggen. Je kunt er ook voor kiezen om voor sportfietsen te gaan, zodat je het fietsen ook als sport op kan pakken! In Nederland zijn er veel gave mountainbikeroutes die je kunt fietsen. 

Spelletjesavond

Een ouderwetse spelletjesavond samen met je partner of kinderen. Pak de spelletjes weer uit de kast en begin met spelen! Je kunt natuurlijk ook nieuwe spellen uitproberen die je nog nooit eerder hebt gedaan. We adviseren je om een spel te pakken met strategie, deze duren vaak iets langer en hebben een hogere betrokkenheid. Je kunt natuurlijk ook online spelletjes spelen met vrienden of familie. 

Cocktailavond

Omdat het niet verstandig is om met een hele vriendengroep een cocktailavond te organiseren, kun je de cocktailavond ook online doen. Bepaal met een aantal vrienden vooraf welke cocktails jullie willen maken en haal deze spullen in huis. Zet jezelf op online en laat het shaken van de cocktails maar beginnen! 

Online salsa cursus

Hou je niet van stilzitten? Doe dan een online salsa cursus! Het is niet alleen een leuke activiteit om te doen, maar het is daarbij ook enorm gezond. Van beginners tot gevorderd kun je lessen volgen die aansluiten op jouw dans vaardigheden. In de video’s wordt je begeleid in jouw dans proces.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *